Základná Škola, Staničná 13, Košice 
Home
Home
Banner Banner Banner Banner Banner

Relax%20Day%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20I%20am%20at%20home




26.03.2020


Zadanie domácej úlohy: rob čokoľvek, čo máš rád, ale nezabudni pri tom na angličtinu. Môžeš si zaspievať anglickú pesničku, nájsť k nej slová na youtube, alebo si zahraj obľúbenú počítačovú hru, prečítaj si anglickú knihu, časopis, zahraj si spoločenskú hru s návodom v angličtine, upeč koláč podľa anglického receptu a pod.

Žiaci boli naozaj kreatívni, zhostili sa úlohy s radosťou a potešili ma množstvom krásnych fotografií zo svojich domovov. Presvedčte sa sami.

V hlavnej úlohe: Adamko a Tomáško v domácej kancelárii, Sophie a jej obľúbené príbehy Peppa Pig, Tamarka a jej obrovitánsky slovník, Simonka s jej skvelým receptom na bábovku, Miško a Jakub s kamarátmi z Anglicka hrajú svoju obľúbenú hru Fortnite, Maxim, Adamko, Julka a Mária si rozširujú slovnú zásobu pomocou aplikácie Wocabee, Barborka pri svojej obľúbenej hre na tablete, Patrik a jeho interaktívna kniha s hovoriacim perom, Paulínka a jej neobyčajné lievance, Stelka a Lucka s maminou pospevujúce si anglické piesne pri upratovaní, Olivka a jej kuchyňa, Kika s misou plnou čerstvo upečených dobrôt, Olivkina krížovka, Lukáš a jeho nádherná koláž s poďakovaním za Relax Day.

Aj ja ďakujem deckám a ich rodičom, za ich skvelú domácu prácu a teším sa na stretnutie v škole.

Mgr. Oľga Proksová



Viac fotiek ...





Oznamy

Pre rodičov

Kontakt


Základná škola

 

Staničná 13

 

040 01 Košice

 

zsstanicnake@zsstanicnake.sk

 

055/6253720 (riaditeľka)

 

055/6256896 (sekretariát)

 

Riaditeľka školy:

 

PaedDr. Eva Pillárová

 

eva.pillarova@zsstanicnake.sk